PalvelutUusi kuntosalin puoli aukesi joulukuussa 2017. Kesäkuussa 2018 avattiin myös uusi hur-ilmanpainelaitteilla varustettu kiertoharjottelusali.

Tammikuusta 2018 lähtien Keskikeholla on päässyt jumppaamaan kahdessa eri jumppasalissa,ylä- ja alakerrassa. Marraskuussa meille valmistui erillinen pyöräilysali alakertaan.

Henkilökuntamme on osaavaa, koulutettua ja palveluksessasi. Apua ja ammattitaitoa on saatavissa niin harjoitteluun, ravitsemukseen kuin lihashuoltoonkin liittyen. Jumppaohjaajat käyvät säännöllisesti päivittämässä osaamistaan.

Jumppatarjontamme on seutukunnan laajin sekä määrältään että sisällöltään. Tunteja on päivittäin, lähinnä ilta-aikaan. Les Mills (www.lesmills.net) tunneista meillä ovat bodybalance®, bodycombat®, bodyjam®, sh'bam®, bodystep®, bodypump®, tone®, cxworx® ja bodyattack™. Näiden lisäksi vaihtuva tarjonta sisältäen mm. zumba, crosstraining, jooga, sisäpyöräily, kuntonyrkkeily, kahvakuula, circuit ym.

Yläkerran jumppasalissa on tammiparkettilattia, korkeutta, avaruutta ja valoa. Tilaa on 170 m², kaksi seinistä on peiliä. Alakerrasta löytyy hieman pienempi jumppasali mustalla kumimatolla. Äänentoisto langattomine pantamikrofoneineen on huippuluokkaa. Valaistuksessa käytetään tunnelmaa luomaan ja fiilistä nostattamaan tarvittaessa led-spotteja. Ilmanvaihdossa on hiilidioksiditunnistin, joka säätää automaattisesti ilman laatua ja määrää. Kesäaikainen yöjäähdytys pitää huolen miellyttävästä sisälämpötilasta myös hellekelillä. Jumppasalilla on lisäksi ilmalämpöpumput.

Kuntosali sisältää noin 50 suorituspaikkaa vankoin kuntosalilaittein sekä vapain painoin. Salilla on tilaa liikkua ja treenata. Laitteita ja painoja riittää varmasti kaikkeen käyttöön, aloittelevasta harrastajasta eri lajien kilpailijoihin asti. Painot ovat niille kuuluvissa telineissään, joten meillä et joudu kompuroimaan lattialla lojuvien painojen seassa.

Aerobiseen liikuntaan meiltä löytyy tilaa noin50 m². Varusteluna on kaksi huippuluokkaista Matrix-juoksumattoa, kaksi Matrix cross traineria, neljä kuntopyörää sekä kolme Concept II -soutuergometria. Meillä voit harrastaa aerobista liikuntaa turvallisesti kelillä kuin kelillä. Halutessasi voit katsoa samalla mieliohjelmaasi telkkarista, joita aerobisessa salissa on viisi kappaletta.

Nyrkkeilysalissa on viisi nyrkkeilysäkkiä, painoiltaan 22-48 kg, kaksi päärynäpalloa, pistepallo sekä suuri 48-kiloinen potkusäkki. Varusteina löytyy lisäksi suuri määrä säkki- ja pistehanskoja, potkutyynyjä ym.

Lasten leikkipaikalla lapset voivat rakennella legoilla, lukea, kirjoittaa, piirtää, katsoa videoita ym. sillä välin kun vanhemmat harjoittelevat. Lasten tulee kuitenkin olla vanhempiensa valvonnassa, jotta vaaratilanteita ei synny.

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, pankki- ja luottokortit, mm. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred, Eazybreak, ePassi, Virike-setelit sekä Tyky kuntosetelit.

HIERONTAA KUNTOSALI KESKIKEHON TILOISSA

Tiloissamme toimii myös urheiluhieroja Janne Markkanen 050 913 3212 ja hieroja Juha Kurkinen 040 5371 040.
Kuntosali Keskikeho Gym | Teollisuuskatu 1 d | 42100 Jämsä | Puh. 0500 714 000